www.ossature-bois-roumanie.com

English          Francais 

 


 

Sarpantele sunt specialitatea noastra.

Fie ca sunt simple sau complexe, in unghiuri drepte sau cu alte forme, cu deschideri diferite (pana la 30 metri), noi avem solutia potrivita pentru dumneavostra.
Structura acoperisului (sarpanta) contine ansamblul de ferme prefabricate, elementele de fixare si elementele de rigidizare (contravantuiri si distantieri). Acestea sunt realizate din lemn de rasinoase uscat, rindeluit, atent selectionat si imbinat cu placute multicui folosind tehnologia americana.

Varianta constructiva a sarpantei pe ferme prefabricate poate solutiona cele mai variate probleme legate de forma  acoperisului , toate acestea respectand reglementarile prevazute in normativele romanesti in vigoare.

Pentru fiecare structura se realizeaza un proiect care satisface toate detaliile tehnice cu ajutorul unui soft specializat, acesta fiind cel care defineste forma generala a sarpantei, dimensioneaza si pozitioneaza elementele de rezistenta. Proiectul tehnic de executie care cuprinde breviarul de calcul si detaliile de montaj insoteste fiecare sarpanta.

 

Sarpanta complexa cu mai multe ape realizata cu respectarea formei arhitecturale initiale a cladirii de patrimoniu cultural

Atat in domeniile civile cat si in domeniile industriale, sarpantele realizate de noi isi gasesc eficienta prin siguranta, precizie, calitate si durabilitate.

Sarpante peste hale

 

TESTE DE VERIFICARE A REZISTENTEI LA CUTREMURE EFECTUATE LA ACOPERISURI REALIZATE CU STRUCTURI DIN LEMN

Test1.jpg   Test2.jpg