webobr2.jpg

www.ossature-bois-roumanie.com

English            Francais 


Proiectare

Proiectarea traditionala complexa si anevoioasa se simplifica datorita soft-ului specializat (dedicat) cu ajutorul caruia se pot solutiona rapid si eficient cele mai variate probleme constructive pastrand prevederile din standardele romanesti. Executia se realizeaza cu precizie conform fisierelor electronice si a planselor cu detalii de asamblare generate de soft. (RoofCon, TrussCon)

Proiectare BonaDea

Pregatirea materialului

Operatie importanta, pregatirea materialului se face cu cea mai mare atentie si responsabilitate din partea specialistilor nostri, asigurandu-se astfel elemente corespunzatoare calitativ (clasa de calitate prevazuta in proiect, sectiuni exacte) si cantitativ

Pregatire material BonaDea

Debitare

Circularul cu comanda numerica realizeaza debitarea elementelor conform fisierelor transmise de softul de proiectare. Doar asa se pot taia exact unghiurile si lungimile fiecarui element structural.

Debitare BonaDea

Asamblare

Presa de 30 TF (tone forte) este cea care asigura imbinarea solida/rezistenta cu placute multi cui a elementelor din lemn dar specialistii nostri sunt cei care aleg (din cele cateva zeci de tipuri) si pozitioneaza aceste placute conform detaliilor de executie.

Asamblare BonaDea

 


 

Sub licenta MiTek

MiTekV21.jpg