Proces de fabricatie case

Proiecte case din lemnO prima etapa importanta in procesul de fabricatie o reprezinta proiectarea intregii structuri din lemn . In aceasta etapa sunt stabilite toate componentele si dimensiunile necesare structurii.

 

 

   

Proiecte case din lemn

Totodata prin softurile de proiectare sunt generate si fisierele necesare utilajelor de debitare a lemnului, care taie cu precizie fiecare componenta din lemn, la unghiurile si dimensiunile proiectului de structura.

   

Structuri case din lemn Dupa etapa de rindeluire se trece la debitarea lemnului la dimensiunile specificate cu ajutorul utilajului computerizat.

Tratamentele de ignifugare si impotriva daunatorilor, la care este supus lemnul dupa debitare, sunt realizate prin imersie.


Constructii case din lemn

Linia tehnologica de asamblare a componentelor cu placute multicui permite realizarea fermelor conform fiselor tehnice de executie generate de softul de proiectare.

Utilajul de debitare computerizat si linia de asamblare a fermelor dau precizia necesara asamblarii facile si sigure a intregii constructii.

 

Montaj case din lemn In functie de dimensiuni si solicitari, structurile din lemn sunt pregatite pentru livrare catre beneficiari.

 

Montajul structurilor din lemn pentru case este realizat usor cu ajutorul planurilor de montaj.