Timisoara, 11 decembrie 2012, ora 11.00 Facultatea de Constructii, str. Traian Lalescu nr. 2 

ORGANIZATORI:

Facultatea de Constructii Timisoara
MiTek Industries Group - Romania membra a Berskshire Hathaway USA nr.1 mondial in productia si  dezvoltarea programelor de proiectare profesionale dedicate exclusiv desenului si calculului structural pentru sarpante si structuri din lemn dupa EUROCOD 5.
Bona Dea Imex - Resita producator de sarpante industrializate si case din lemn in sistem FRAMING

conferinta_sarpante_lemn 

 TEMATICA

1 Solutii logistice si tehnice

- pentru proiectarea, calculul sarpantelor si a structurilor din lemn in vederea  valorificarii la maxim a celui mai vechi material de constructie – lemnul.

2 Prefabricarea - Industrializarea Sarpantelor,

- o solutie pentru atingerea standardelor de calitate si siguranta pentru toate tipurile de constructii. (vezi si aici ...)


3 Programe de proiectare

- (desen si calcul structural) dedicat exclusiv sarpantelor si stucturilor din lemn: RoofCon - TrussCon  pentru sarpante si structuri speciale din lemn cu grad de complexitate ridicat!
  Dimensioneaza si calculeaza automat organele de asamblare si elementele structurale din lemn, conferind siguranta constructiilor. ,,8 ore desen in alte programe = 1 ora RoofCon - TrussCon”.

4 Imbunatatirea si eficientizarea maxima

- a colaborarii dintre ingineri si arhitecti ca urmare a solutiilor de design propuse de arhitecti.

5 Planseele prefabricate din lemn Posi-Joist 

– in locul ultimei placi de beton pentru toate tipurile de constructii. (vezi si aici ...)

6  Informarea proiectantilor si constructorilor

- despre consecintele utilizarii organelor de asamblare a elementelor structurale din lemn necorespunzatoare fara a fi calculate (placi perforate, placi multicui, papuci de grinda, vinclu de imbinare etc.)