1) Ce fel de lemn folositi ?

Lemnul folosit este lemn masiv de rasinoase, uscat si selectionat imbinat cu placute multi cui conform proiectului de executie.

2) De ce este nevoie pentru a obtine o oferta de pret ?

Oferta de pret se face in baza proiectului constructiei sau eventual a unui releveu al constructiei prelevat de catre unul din tehnicienii nostri la fata locului.

3) Care este timpul de executie in fabrica a lucrarii?

Timpul de executie variaza in functie de tipul constructiei, pentru o sarpanta simpla timpul mediu de executie este de circa 2 saptamani de la data confirmarii comenzii, iar montajul facut rapid, 1-2 zile.

4) Prin ce se deosebesc sarpantele industrializate realizate de dumneavoastra de cele traditionale?

In primul rand, lemnul este uscat si nu mai lucreaza in timp (nu se deformeaza si nu isi schimba dimensiunile); apoi structura realizata este foarte rezistenta, durabila si asigura o suprafata de asezare perfecta pentru invelitoare (tigla, tabla etc) care nu mai permite infiltrarea apei. De asemenea, precizia de executie si montajul rapid la care se adauga aspectul estetic si avantajul economic diferentiaza net produsele noastre de cele traditionale realizate de multe ori cu sectiuni de compromis si montate aproximativ de unde si frecventele situatii cand un vant mai puternic sau caderi abundende de zapada provoaca adevarate tragedii.

In opinia noastra orice constructie, indiferent cat de frumoasa si spectaculoasa ar fi, nu are valoare fara un acoperis realizat profesional, rezistent si durabil in timp.

TESTE DE VERIFICARE A REZISTENTEI LA CUTREMURE EFECTUATE LA ACOPERISURI CU PLACUTE MULTICUI

Test1.jpg

 

Test2.jpg