Decembrie, 2012

Conferinta stiintifica pentru tehnologii noi in domeniul sarpantelor din lemn!
Din tematica: Solutii logistice si tehnice, prefabricarea, programe proiectare, cititi mai multe despre ... TEMATICA CONFERINTEI

Septembrie, 2010

Structurile din lemn InTekWood la CAMEX Timisoara

In perioada 30 septembrie - 03 octombrie 2010, structurile din lemn InTekWood pentru constructii civile si industriale precum si scarile interioare Stairs Expert va sunt prezentate in cadrul targului CAMEX,  desfasurat in Centrul Regional de Afaceri C.R.A.F.T. din Timisoara.

Sub marca InTekWood va sunt prezentate solutii de construire de case, mansarde, sarpante, hale industriale si alte constructii cu ajutorul structurilor din lemn.
Vizitand standul nostru puteti vedea expusa o constructie din lemn, ca prezentare a principiilor de baza ale unei structuri din lemn si de realizare a unor constructii sigure si durabile.
Stairs Expert, marca consacrata in domeniul scarilor de interior de cea mai buna calitate, va prezinta solutii practice cu design modern care se asorteaza cu amenajari interioare din cele mai diverse si mai aspectuoase.
Aici puteti afla mai multe detalii despre produse precum si avantajele modelelor de scari interioare realizate sub marca Stairs Expert.
Va asteptam la stand de Joi, 30 septembrie pana Duminica, 3 octombrie 2010, la Centrul Regional de Afaceri C.R.A.F.T. din Timisoara.

 

 

Noi showroom-uri de scari interioare si structuri din lemn

Din data  22.03.2010 Bona Dea Imex, producator de structuri din lemn marca InTekWood si scari interioare marca Stairs Expert, a amenajat si deschis noi showroom-uri in Timisoara si Cluj Napoca

Aici, toti cei interesati pot lua contact cu designul si calitatea scarilor de interior si pot afla mai multe informatii despre avantajele utilizarii structurilor din lemn InTekWood pentru construirea de mansarde, sarpante, case cu structuri din lemn, hale industriale, etc.

De asemenea, puteti solicita contactarea de catre specialistii firmei pentru prezentare detaliata, consiliere, ofertare sau informatii suplimentare.

Va asteptam in fiecare zi lucratoare intre orele 9-18 si sambata intre orele 9-12 la showroom-ul din str. Iuliu Maniu, nr. 10 din Timisoara si: L-V  intre orele 10-18 si sambata intre orele 10-14 la showroom-ul din str. Str. Traian, Nr. 41 din Cluj Napoca

 


 

Martie 2009

            Scari de interior Stairs Expert si structuri din lemn InTekWood la Expozitia PRO DOMO CONSTRUCT

In perioada 26 - 29  martie 2009, Stairs Expert si Bona Dea participa la Expozitia PRO DOMO CONSTRUCT organizata de CCIA in Timisoara.

 

InTekWood vine cu solutii eficiente de mansardare a blocurilor cu ajutorul structurilor din lemn.

De asemenea, vizitand standul nostru puteti sa va familiarizati cu scarile de calitate oferite intr-o mare varietate de modele.

 

Ce este important pentru vizitatori, este faptul ca in aceasta perioada beneficiati de reduceri importante la oricare din modelele de scări din gama Stairs Expert.

 

Nu ezitati! Vizitati in perioada 26 – 29 martie, standul nostru de prezentare nr. 19, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, Bv. Eroilor de la Tisa, nr. 22

 

Va asteptam.

 

Echipa Stairs Expert si InTekWood

 


Stairs-Expert si InTekWood - Va prezinta avantajele scarilor de interior din lemn autoportante si a mansardelor pentru case si blocuri cu structuri din lemn ansamblate cu tehnologia multicui


Dupa participarea cu succes la Targul Camex Timisoara, care s-a materializat prin faptul ca numeroase persoane care ne-au vizitat, ne-au cautat si ne cauta zilnic cu propuneri concrete de realizare a unei scari de interior sau mansarde, ne anuntam prezenta si la expozitia din Iulius Mall - Timisoara, organizata de „Casa si Biroul” in perioada 24-26 octombrie 2008.

Veti avea ocazia de a va convinge de calitatea materialelor, de caracterul practic si durabil combinat cu eleganta scarilor de interior produse de STAIRS-EXPERT, intr-un cuvant „scara care da valoare casei tale” - (mai multe detalii despre aceste produse la www.stairs-expert.ro) Totodata, veti putea vedea si afla informatii privind tehnologiile utilizate si serviciile oferite de INTEKWOOD in proiectarea, producerea si montajului mansardelor, sarpantelor, halelor si a altor constructii civile si industriale cu structuri din lemn. Pe scurt va veti familiariza cu calitatea si promptitudinea serviciilor si produselor noastre. Asadar nu ezitati, vizitati standul nostru de prezentare din Iulius Mall – Timisoara in perioada 24 – 26 octombrie 2008

 


Martie 2010